Pogledajte trudnički stomak Kristine Kovač!

Izvor: Tracara.com, 08.Feb.2014, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trudnički stomak Kristine Kovač!

Kristina Kovač okačila je na svoj Twitter profil fotografiju koju je malo ko očekivao! Kantautorka i sudija X Factora podsetila se dana kada je bila trudna sa svojom ćerkom Tarom, te je rešila da sa svojim pratiocima podeli osećanja kroz koja je tada prolazila. “Mutna, ali uslikana…Tara u stomaku. Bila mi je cast da je nosim 9 meseci i nekoliko dana (nije bas htela napolje!)” napisala je Kovačeva uz priloženu fotografiju. P.Ž./Tračara

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristina Kovač pokazala trudnički stomak: Bila mi je čast da nosim Taru devet meseci

Izvor: Svet plus, 08.Feb.2014

Članica žirija muzičkog takmičenja "X Factor Adria " objavila je na društvenoj mreži Tviter fotografiju iz vremena kada je bila trudna i pokazala svoj trudnički stomak.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.