Podrška sa kopna: Šapić se oglasio na Tviteru!

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jul.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška sa kopna: Šapić se oglasio na Tviteru!

Jedno od najvećih imena srpskog vaterpola, Aleksandar Šapić, oglasio se na društvenoj mreži Tviter povodom predstojeće utakmice.

Iako više ne igra, i uzeto da se posvetio drugim delatnostima, Šapić je vidno nastavio da voli sport u kom je nekada bio as i da podržava mlade vaterpoliste, naslednike njega i njegovih kolega.

Podršku je pružio kroz društvenu mrežu Twitter, na kojoj je, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << inače, prilično aktivan i preko koje komunicira sa fanovima, prijateljima i drugima.

Evo šta je Šapić poručio...

Bazen "Alfred Hajoš" je hram vaterpola. Imao sreću da na tom "svetom" mestu pobedim Mađare. Želim da naši momci večeras isto dožive. Srećno!

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) July 27, 2014

Da bi u vrhunskom sportu održali dugo godina svetski rezultat, neophodno je svakom treningu i utakmici pristupiti kao da je prva i poslednja

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) July 26, 2014

Naši vaterpolisti pokazali izuzetan karakter večeras, uspevši da se iz skoro izgubljene utakmice vrate i pobede. To mogu samo velike ekipe.

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) July 25, 2014

Aca Šapić se malo i našalio na svoj račun rekavši da se oseća matoro dok gleda utakmicu!

Gledam EP u vaterpolu i shvatim da sam protiv svih selektora i pomocnih trenera koji su tamo prisutni, nekad igrao. Osecam se bas matoro.

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) July 25, 2014

Nekadašnja zvezda vaterpolo neba na pobedu i poraz gleda kao pravi, istinski sportista:

Psihološki najteži meč nije polufinale i finale već četvrtfinale. Protivnici su već ozbiljni. Pobeda ne donosi još ništa a porazom gubiš sve

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) July 23, 2014

Aca Šapić se u jednom tvitu zahvalio svom kolegi, Dekiju:

Zadovoljstvo je kad te pohvali neko sa kim si proveo 15 god. u državnom timu, a danas je selektor istog. Hvala Deki. http://t.co/o0WdbvNlUY

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) July 22, 2014

Jeste li i vi večeras kao Šapić uz naše vaterpoliste?

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.