Podrška od Evropske atletske asocijacije i Sandre Perković

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Maj.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška od Evropske atletske asocijacije i Sandre Perković

Legendarni 400–preponaš Kevin Jang, svetski rekorder u ovoj disciplini (46,78) nije jedini predstavnik kraljice sportova iz inostranstva, koji je apelovao na pomoć Srbiji i drugim, ciklonom „Tamara“ ugroženim državama u regionu.
Danas su se oglasili članovi Evropske atletske asocijacije, identičnim tekstom kojim se oglasila naša rekorderka Ivana Španović dan ranije na svom Tviteru. Traže iz Lozane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << podršku Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.
Među njima je i naša Biljana Daničić, nekada pi-ar ASS, a sada konsultant za takmičenja u kući atletike starog kontinenta, koja kaže:
Evropska atletska federacija je pogođena velikom tragedijom, koja je zadesila zemlje Balkana, a ponajviše Srbiju i Bosnu. Putem naših društvenih mreža uputili smo apel za pomoć i nadamo se brzom i blagorodnom oporavku. Razumemo da u ovakvim situacijama sport pada u senku, ali naš narod bi trebalo da bude jedinstven, da se naoštri voljom i željom da se izbori sa ovim nedaćama, da izdrži i pronađe snagu i načine za što brži i bolji oporavak – baš te odlike čine obične ljude šampionima. Srbijo izdrži!
Poruku je poslala i hrvatska bacačica diska, Sandra Perković, najbolja ove sezone na planeti u ovoj disciplini (70,52 m), evropska, svetska i olimpijska šampionka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.