Plutajući Twitter bedž za vaš blogger blog

Izvor: Baguje.com, 23.Dec.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plutajući Twitter bedž za vaš blogger blog

Da li ste se ikada pitali kako se dodaju oni bedževi na sajtove i blogove koji prate vaš skrol. Kada se spustite niže na stranici, bedž koji vam nudi da pratite blog, sajt ili osobu na twitteru vas prati.
Nešto slično imam i ja na Baguje.com sajtu, stim da vas ovde prati meni sa mogućnošću deljenja posta na neke društvene mreže, slanje posta e-poštom prijatelju i štampanje posta.
Kako bi videli demonstraciju ovog bedža, preporučujem da posetite stranicu http://test-blog-2-1.blogspot.com/ i upotrebite skrol kako bi se spustili niže.
Ukoliko želite da dodate ovo na vaš blogger blog, pratite sledeće uputstvo:
U bloggeru, kliknite na 'Design' zatim na 'Add a gadget' dugme bilo gde na stranici.
Odmah nakon toga će vam se pojaviti popup prozor gde treba da pronađete HTML/JavaScript i kliknete na dugme + kako bi ga dodali.
Klikom na dugme, pojaviće vam se novi prozor gde treba da dodate...

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.