Pheed - nova društvena mreža

Izvor: B92, 22.Okt.2012, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pheed - nova društvena mreža

Ukoliko vas Twitter ograničava a Facebook vam je odavno dosadio, pojavila se nova društvena mreža Pheed koja tvrdi da ima rešenje za vas.

Tvorci Pheeda u prvih nekoliko dana postojanja uspeli su da prikupe više od 350.000 članova.

Koncept je jednostavan jer Pheed omogućava korisnicima da diele sve vrste digitalnog sadržaja, uključujući tekst, fotografije, audio i video sadržaje. Svaki korisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je vlasnik svega što podeli na Pheedu i može postaviti cenu pregleda određenog sadržaja između 1,99 i 24,99 dolara.

Kreatori ove društvene mreže smatraju da i za njih ima prostora na tržištu jer kako kažu "korisnici Twittera su ograničeni, a ljudi se na Facebooku dosađuju". Korisnici imaju opciju da dele sadržaj besplatno ili uz plaćanje. Zarada Pheeda je polovina ukupnog prometa.

Oni su krenuli od ideje da će korisnici, ukoliko se pregled sadržaja bude naplaćivao, morati da dele samo kvalitetan sadržaj.

Među poznatim osobama koje su kreirale profil na Pheedu su, između ostalih, Ešli Tisdejl, Dejvid Geta, Paris Hilton i Kris Braun.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pheed - nova društvena mreža

Izvor: OkRadio.rs, 22.Okt.2012

Ukoliko vas Twitter ograničava a Facebook vam je odavno dosadio, pojavila se nova društvena mreža Pheed koja tvrdi da ima rešenje za vas.Tvorci Pheeda u prvih nekoliko dana postojanja uspeli su da prikupe više od 350.000 članova. Koncept je jednostavan jer Pheed omogućava korisnicima da diele...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.