Pevačica se pravda: Nisam objavila snimak porođaja zbog marketinga

Izvor: Svet, 01.Nov.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica se pravda: Nisam objavila snimak porođaja zbog marketinga

Pop pevačica Emina Jahović nedavno je sa gledaocima podelila snimak porođaja, koji je nastao pre šest godina kada je na svet donela svog prvog sina (pogledajte OVDE).
Naime, Emina je prilikom gostovanja u emisiji “Ami Dži Šou” odlučila da svoje najintimnije trenutke podeli sa gledaocima zbog čega se našla na udaru optužbi da je snimak iskoristila kako bi izreklamirala novi album “Metamorfoza”.
Međutim, pevačica se oglasila na Tviteru i demantovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ovo…
“Bila sam toliko uzbuđena što ću dolaženje sina na svet podeliti sa gledaocima… zbog lepote momenta a ne marketinga… njega sam studirala”, napisala je Emina.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Emina: Snimak porođaja objavila sam zbog lepote, ne zbog marketinga!

Izvor: Tracara.com, 02.Nov.2014, 11:03

Da li je snimak sa njenog porođaja samo marketinški trik? (foto: Facebook) Prošle nedelje je nakon pet godina pauze, pevačica Emina Jahović objavila novi studijski album pod nazivom Metamorfoza dok je samo dan kasnije objavila snimak svog prvog porođaja star šest godina. Mnogi su ovaj postupak...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.