Izvor: Njuz.net, 19.Jan.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pad Tvitera umanjio delovanje srpske opozicije za 90 odsto

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 19. januar 2016, (Njuz) – Današnji prekid u radu Tvitera znatno je oslabio delovanje opozicije u Srbiji, a prema nekim istraživanjima, ovo smanjenje uticaja iznosi čak 90 odsto.
Lider pokreta “Levica Srbije“ Borko Stefanović kaže kako strahuje da bi padom Tvitera njegov uticaj na formiranje mišljenja građana pred predstojeće izbore mogao potpuno nestati.
– Od kada je Vučić obznanio da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << izbora, spremio sam nekoliko tvitova oštre sadržine, ali nažalost, ovaj pad Tvitera sprečio me je da ih postavim na svoj profil. Svakim nepogledanim tvitom, smanjuje se mogućnost da svi građani koji me prate na Tviteru podrže moju političku opciju i glasanjem za nju sruše aktuelnu vlast – požalio se lider “Levice Srbije”.
I zamenica predsednika Demokratske stranke Gordana Čomić kaže kako je prestankom rada Tvitera uticaj najjače opozicione partije u Srbiji znatno umanjen.
– Na profilu Demokratske stranke, kao i na mom ličnom profilu, redovno smo kačili tvitove protiv Vučića i naprednjaka, što nam je donosilo veliki broj ritvitova i fejvova. Pad servisa za opozicino delovanje znatno će umanjiti naš uticaj na biračko telo, a strahujemo da će i broj folovera početi da nam opada. Trenutno tražimo alternativne kanale za opozicionu borbu – rekla je za Njuz Gordana Čomić – Sva sreća pa Fejsbuk i dalje radi – dodala je ona.
Lider pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović nije želeo da komentariše pad Tvitera, ali smo videli da je na Fejsbuku ostavio status: “Paraziti sa Tvitera ne umeju da rade svoj posao!”
Miroslav Vujović
Ideja: Marko Prelević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.