PSIHOPATA KOJI POZIRA PORED UNAKAŽENIH ŽRTAVA Brnabić oštro reagovala na tekst u kojem se predsednik povezuje sa Belivukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2021, 15:37

"PSIHOPATA KOJI POZIRA PORED UNAKAŽENIH ŽRTAVA" Brnabić oštro reagovala na tekst u kojem se predsednik povezuje sa Belivukom

Ana Brnabić se oglasila na Tviteru

Premijerka Srbije Ana Brnabić oštro je reagovala na tekst koji je objavio KRIK u vezi sa iskazom vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka.

Ona je upitala da li su opoziciji i njihovim medijima dobri i koljači poput Belivuka, samo zbog toga što su protiv Vučića.

- Psihopata koji pozira pored unakaženih žrtava i izjavljuje ne samo da nije ubica, već da nije ni kriminalac, kada "samoinicijativno" krene da optužuje ljude iz SNS, tajkunskoj opoziciji i njihovim medijima postaje kredibilan izvor. I koljači su dobri, samo da su protiv Vučića? - napisala je Brnabić na svom Tviter nalogu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.