PROLAZI KROZ OGROMAN STRES! Ava Karabatić JAKO UZNEMIRENA podnela KRIVIČNU PRIJAVU nadležnim organima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 23:29

PROLAZI KROZ OGROMAN STRES! Ava Karabatić JAKO UZNEMIRENA podnela KRIVIČNU PRIJAVU nadležnim organima!

"Želim da javnost i moji prijatelji znaju...!"

Ava Karabatić, bivša učesnica "Parova" obratila se portalu Srbija Danas, te je istakla da prolazi kroz stresan period, jer joj je Instagram profil duže vreme hakovan, te nema pristup i nije odgovorna za objave koje se pojavljuju na profilu.

Kako kaže, jako joj je bitno da njena porodica i prijatelji znaju i pročitaju da iza objava na njnom Instagramu, Tik Toku i ostalim društvenim mrežama, ne stoji ona, već treća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba:

- Moj profil, na Instagramu, Tik Toku, Tviteru, koriste od strane treće osobe, te da se objave koje se pojavljuju još od lani, ne objavljuju sa moje strane. Ukoliko se objavi neki neprimeren sadržaj, želim da javnost i prijatelji znaju, da iza tih objava ne stojim ja. O svemu ovome sam obavestila saport Instagrama, a zbog štete koju prolazim sam pred nadležnim telima podnela kaznenu prijavu. - napisala nam je Ava.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.