PRIRODNO JEZIVE BLIZNAKINJE - Od samog pogleda na njih se LEDILA KRV U ŽILAMA! Drže se za ruke i STOJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 21:04

"PRIRODNO JEZIVE" BLIZNAKINJE - Od samog pogleda na njih se LEDILA KRV U ŽILAMA! Drže se za ruke i STOJE

Strašna scena!

Ovih dana se u bioskopima prikazuje nastavak filma "Doktor Slip" (Doctor Sleep) u kojem se pojavljuju čuvene bliznakinje iz film "Isijavanje" - Luiz i Lisa Burns.

Gledaoci se poslednjih dana pitaju šta se desilo sa njima dvema, jer su svoj prvi filmski angažman imale sa samo 12 godina. Danas izgledaju neprepoznatljivo!

The Grady twins(played by Louise and Lisa Burns, circa 1980) in The Shining. After playing creepy 11-year-old… https://t.co/U1EyRYYmoD >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/XxOU02pY6J

— Don Caresh (@kwiallus) May 14, 2017

Imaju 52 godine, i za sebe kažu da su "prirodno jezive".

Reditelj filma "Isijavanje" Stenli Kjubrik je bio siguran da hotel Vidikovac ne može da bude jezivo mesto bez ove dve devojčice, koje se u filmu u toj sceni drže za ruke i stoje na dugom kraju hodnika.

- Mi smo prirodno jezive. Ali, vežbale smo za tu scenu da bude što napetija i neprijatnija. Izgovarale smo reči teksta koji smo dobili na takav način da ljude uplašimo - rekle su Luiz i Lisa za "Cosmopolitan".

Kako su bliznakinje objasnile, snimanje filma nije bilo strašno, ali da je za publiku bilo više nego neprijatno gledanje "Isijavanja".

Les acteurs en pause.... The Shining.. Lisa Burns and Louise Burns pic.twitter.com/xXkM3jDCQ9

— pierrôt la lune (@pierreLSJ) September 18, 2014

- Videle smo ljude koji su nosili jezive maske, ali nas dve smo se osećale kao dive koje su pozvane na neku fensi žurku. Nije bilo nimalo strašno za nas. Bile smo u pratnji odraslih i naši roditelji nisu morali da brinu. Podržavali su nas u želji da se bavimo glumom - rekle su one.

Louise and Lisa Burns - @Shining_twins - 46

Shining Twins

Louise is a microbiologist. Lisa studied literature.

. pic.twitter.com/vb6MJhurCI

— Where Are They Now? (@WATNCelebrity) May 16, 2014

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.