POSLOVNI POTEZ KOJI SE MOŽE ZAGREPČANIMA ISPLATITI: Marko Bulat nasmejan sa dresom Dinama

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 18:17

POSLOVNI POTEZ KOJI SE MOŽE ZAGREPČANIMA ISPLATITI: Marko Bulat nasmejan sa dresom Dinama

Znaju šta rade i zašto se ovo desilo.

Dinamo iz Zagreba je uspeo da produži saradnju sa svojim fudbalerom Markom Bulatom (22).

On je u četvrtak je potpisao novi novi četvorogodišnji ugovor s šampionom Hrvatske, ali veliko je pitanje koliko će oupšte ostati u Zagrebu.

Marko Bulat potpisao je novi višegodišnji ugovor s Dinamom! ✍️👏

Dragi Marko, od srca ti čestitamo na novom ugovoru i želimo ti još puno pobjeda i veselja u Dinamovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dresu. 💙 pic.twitter.com/ykJ2fksUip

— GNK Dinamo (@gnkdinamo) January 18, 2024

Ovim činom je Dinamo poboljšao uslove pod kojima želi da pregovora sa timovima koji su zainteresovani za Bulata, a govori se da je ozbiljno "zagrizao" Glazgov Rendžers.

Odigrao je 73 zvanične utakmice uz šest postignutih pogodaka za tim iz Zagreba, a ako tome pridodamo i prijateljske dvoboje ima 89 nastupa i sedam golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.