POLICIJA ĆE SE TIME POZABAVITI! Jovana Jeremić žrtva prevare - voditeljka traži pomoć od nadležnih organa

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 15:17

"POLICIJA ĆE SE TIME POZABAVITI!" Jovana Jeremić žrtva prevare - voditeljka traži pomoć od nadležnih organa

Neće da dozvoli da neko blati njeno ime!

Jovana Jeremić aktivna je na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu.

Jovana je sada objavila da je žrtva internet prevare i da će se obratiti policiji za pomoć.

Voditeljka se oglasila povodom pojedinih komentara na Tviteru koji su ostavljeni u njeno ime i poručila da ona na toj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvenoj mreži nema svoj nalog, već da je reč o lažnom.

- Čisto informativno, nemam tviter. Sve što čitate, nije istina. Lažan je profil sa kojim će policija pozabaviti - napisala je voditeljka i dodala:

- Ne možete me uništiti. Ne možete mi podvaliti. Ne možete me namestiti. Ne možete me satanizovati. Ne znate zašto sijam - napisala je Jovana na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TIME ĆE SE POZABAVITI POLICIJA" Jovana Jeremić doživljava NEPRIJATNOSTI na društvenim mrežama, sve objavila JAVNO

Izvor: Blic, 09.Maj.2023

Voditeljka Jovana Jeremić doživela je neprijatnost na društvenim mrežama kada je nepoznata osoba napravila nalog na društvenoj mreži Tviter pod njenim imenom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.