POLICAJCI SE IZBLAMIRALI: Uhapsili Amera zbog posedovanja droge

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJCI SE IZBLAMIRALI: Uhapsili Amera zbog posedovanja "droge"

Izblamirao se i uhapšeni - "krijumčario" pesak za mačke u ČARAPI?!

Optužnicu protiv Teksašanina Rosa Le Boa koji je navodno prevozio veliku količinu narkotika, povučena je nakon što je utvrđeno da se radilo o pesku za mačke.

Ross Lebeau, Texas Man Accused Of Possessing Meth, Actually Had Kitty Litter In Car https://t.co/1BoRmwiSj9 pic.twitter.com/o2UfroFMEP

— Aђŋāђyāw (@SCOJAY_) January 10, 2017

Početkom decembra istražitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ga zaustavili u saobraćaju i pronašli čarapu u kojoj je bilo skoro 250 grama nečega za šta je policija tvrdila da je reč o sintetičkom narkotiku metamfetaminu. Čak je prvi test forenzičke laboratorije potvrdio njihovu sumnju.

Le Bo je ostao bez posla zbog ovog hapšenja i podizanja optužnice, a onda je uspeo da dokaže da je reč o - pesku za mačke! Teksašanin je držao pesak za mačke u čarapi, jer je na Internetu pročitao da će to sprečiti zamagljivanje šoferajbne.

Slučaj je odbačen, optužnica povučena, a LeBo ne krivi policiju. Čak, tvrdi da mu je malčice i žao što ih je razočarao.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.