POKRENUTA AKCIJA BEOGRAD BEZ RUPA

Izvor: Kurir, 15.Avg.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKRENUTA AKCIJA "BEOGRAD BEZ RUPA"

BEOGRAD - Javno komunalno preduzeće "Beograd put" pokrenulo je akciju pod nazivom "Beograd bez rupa", u okviru koje će građani moći da prijave rupe na ulicama i trotoarima u prestonici, najavljeno je iz tog preduzeća.

Građani imaju mogućnost da prijave uočene udarne rupe na broj kol centra "Beograd puta" 011/381-81-01, elektronskom poštom na adresu udarnerupe@gmail.com, putem web sajtova www.beogradput.com i www.udarnerupe.in.rs ili na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Twitter.

Sugrađani koji primete oštećenje na kolovozu, putu, ulici ili trotoaru mogu to da prijave na jedan od pomenutih načina, ostavljanjem svojih podataka, adrese rupe ili oštećenja kolovoza, kao i da uz to pošalju fotografiju ili video snimak.

Sve prijave građana dobija Služba logistike JKP "Beograd put", a u zavisnosti od prioriteta ekipe "Beograd puta" će reagovati na terenu i vršiti sanaciju.

Iz tog preduzeća podsećaju da se njihov kol-centar nalazi na raspolaganju svim građanima 24 sata dnevno i da telefonskim pozivom mogu da dobiju sve informacije i da prijave probleme u vezi sa horizontalnom i vertikalnom signalizacijom, radom semaforskih uređaja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saniranje udarnih rupa

Izvor: Studio B, 15.Avg.2011

Beograd put na inicijativu gradjana sanira udarne rupe u Beogradu. ..Od kako je uvedena mogućnost da se udarne rupe slikaju i prijave mejlom, Beogradjani sve ređe oštećuju automobilie na gradskim ulicama...Ipak, iako se najviše ulica obnovi tokom letnjih meseci, u Beograd putu pozivaju vozače da...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.