Izvor: Blic, 25.Jan.2022, 16:44

"PLANOVI ZA ATENTAT NA VUČIĆA SU STVARNI" Oglasio se Saša Janković: "Informacije stigle iz inostranstva, detalji zabrinjavaju: I šta sad i ko?"

Bivši predsednik PSG, ombudsman i predsednički kandidat Saša Janković oglasio se na tviteru povodom informacija da je na predsednika Srbije Aleksandra Vučića spreman atentat. On je naveo da su "prema njegovim skromnim izvorima ovog puta informacije tačne" i da su neki detalji tog otkrića zabrinjavajući.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saša Janković: "Planovi za atentat na A. Vučića su, po prvi put " stvarni"

Izvor: B92, 25.Jan.2022

Nekadašnji ombudsman i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković reagovao je povodom informacija MUP-a da je planiran atentat na Aleksandra Vučića...Janković je na Tviteru napisao da ima potvrdu da su planovi za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića stvarni, a da detalji zabrinjavaju..."Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.