PAO TVITER: Haos na društvenoj mreži, korisnici u velikom problemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 15:37

PAO TVITER: Haos na društvenoj mreži, korisnici u velikom problemu

Korisnici su počeli da prijavljuju probleme u poslednja dva sata.

Korisnici širom sveta prijavljuju probleme u radu Tvitera. Od 14 do 14.20 časova 2.225 korisnika prijavilo je na sajtu downdetector da ima određene poteškoće sa pristupom ovoj društvenoj mreži.

Najviše problema prijavljeno je u vezi sa pristupom putem veba (67%), zatim u aplikaciji (23%) i na fidu (10%).

Reagujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na probleme, jedan korisnik društvenih mreža je napisao: "Da li je Tviter pao?", dok je drugi napisao: "Tviter ne radi ili nešto nije u redu sa mojim nalogom?".

Korisnici su počeli da prijavljuju probleme u poslednja dva sata, pišu mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PAO TVITER Korisnici širom sveta prijavljuju probleme u radu

Izvor: Blic, 01.Jul.2023

Korisnici širom sveta prijavljuju probleme u radu popularne društvene mreže Tviter. Izveštaji o prekidu rada počeli su na sajtu "DaunDetektor" u 12:19 i nastavili su se tokom dana. Tri sata kasnije, isti problemi i dalje postoje i korisnici postaju frustrirani, prenosi "Dejli mejl".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.