PANIKA NA INSTAGRAMU! Sigurno će se desiti i VAMA! Kada URADITE OVO, ekran će ZABELETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA NA INSTAGRAMU! Sigurno će se desiti i VAMA! Kada URADITE OVO, ekran će ZABELETI

MIlioni korisnika u šoku!

Društvena mreža instagram, predstavlja jednu od najpopuladnijih platformi ove vrste.

Pored Tvitera i Fejsa koji i dalje dominira, čini se kao da Instagram lagano uzima primat, što za privatne korisnike, tako i za poslovanje kompanija i poijedninaca.

S obzirom na promenjivost i nestalnost interneta, stalno dolazi do nekih promena, te tako i sa Instagramom. Stalne izmene inženjerskog tima ponekada malo iritiraju korisnike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ponekad ih obraduju, jer sklanjaju neke opcije koje zamaraju korisnike.

Ipak, najnovija promena, napravila je pravu pometnju, a mnogi korisnici ove mreže su počeli da paniče, jer su pomislili da Instagram pada.

Naime, kada pokušata da podelite link, ili embed kod nekog profila, a da niste ulogovani na svoj profil na Instagramu, odjednom će se pojaviti bela pozadina!

Ali ne brinite, to nije ništa opasno, jer ćete klikom na dugme, ili strelicu "bek" (back) normalizovati ekran. Kada se ulogujete i pokušate da podelite kod, ovaj problem će nestati.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.