Ovo je najviše puta retvitovano u 2013. godini ...

Izvor: NaDlanu.com, 13.Dec.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najviše puta retvitovano u 2013. godini ...

Tačno je da se loše vesti putem tvitera u svetu šire brže nego na bilo koji drugi način, ali ono što je korisnicima te društvene mreže važnije jete odavanje počasti koje sledi.

U okviru godišnjeg svođenja računa tviter je premotao 2013. godinu i saopštio nam presek najvažnijih događaja u godini na izmaku, bar ako je verovati komentarima korisnika te društvene mreže. Ono što je zanimljivo svakako su poruke na tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koje su izazvale najveću pažnju, i koje su bile retvitovane od strane drugih korisnika najviše puta, prenosi američki magazin Tajm. Najpopularniji tvit tako je poruka glumice Lee Mičel koja se upravo na toj društvneoj mreži prvi put obratila javnosti nakon smrti njenog ljubavnog i glumačkog partnera, glumca Korija Montita iz serije “Glee”. Thank you all for helping me through this time with your enormous love & support. Cory will forever be in my heart. pic.twitter.com/XVlZnh9vOc— Lea Michele (@msleamichele) July 29, 2013“Hvala vam svima na tome što mi pomažete u ovim teškim vremenima svojom velikom ljubavlju i podrškom. Kori će zauvek biti u mom srcu”, napisala je Mičel 29. jula ove godine, dodavši poruci sliku zaljubljenog para. Tu poruku na svoje profile prenelo je trenutno više od 394 hiljade korisnika tvitera, ali je u jednom trenutku zabeleženo čak 408.266 retvitovanja. Tako je upravo taj tvit poneo titulu “najretvitovanijeg” u 2013. godini.Drugo mesto zauzela je nedavna vest o smrti glumca Pola Vokera, koja je 1. decembra sa njegovog zvaničnog tviter naloga u jednom trenutku retitovana nešto više od 400.000 puta. Taj broj je trenutno manji, baš kao u slučaju tvita Lee Mičel, jer su mnogi korisnici kasnije povukli potuku sa svojih naloga. It's with a heavy heart that we must confirm Paul Walker passed away today in a tragic car accident...MORE: http://t.co/9hDuJMH99M - #TeamPW— Paul Walker (@RealPaulWalker) December 1, 2013U ovom slučaju zanimljivo je svakako to da je tvit koji se pojavio na nalogu Pola Vokera zapravo sadržao link ka vesti originalno objavljenoj na fejsbuku. Treće mesto zauzela je još neobičnija, ili možda bolje reći sasvim obična poruka. U pitanju je tvit Najala Horana, člana popularnog benda “One Direction”, kojim je proslavio svoj dvadeseti rođendan. Yesss ! I'm 20 ! Wohooo ! No more teens!— Niall Horan (@NiallOfficial) September 12, 2013“Jessss! Imam 20 godina! Vuhuuuu! Nisam više tinejdžer”, napisao je Horan 12. septembra i “zaradio” više od 360 hiljada retvitova.Izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.