Oslić u mlevenom bademu

Izvor: Prva.rs, 05.Okt.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslić u mlevenom bademu

Sastojci:
1 kg fileta oslića
250 g badema
2-3 čena belog luka
peršun
bosiljak
maslinovo ulje
Priprema:
Sameljite badem pa mu dodajte iseckani beli luk, peršun, bosiljak. Sipajte i malo maslinovog ulja pa dobro promešajte.
Filete oslića umočite sa obe strane u dobijeni sos. Zamotajte ih u aluminijumsku foliju i paketiće poređajte u vatrostalnu tepsiju. Sipajte malo vode na dno tepsije.
Pecite na 200 do 220 stepeni oko 40 >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << minuta, a ako ne neophodno i do sat vremena.
Ukoliko u toku pečenja voda ispari, dodajite je.
Pratite nas i na TviteruPRVA

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.