Optuzuje druge da kopiraju a koliko je njen stil originalan

Izvor: medio.rs, 18.Mar.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuzuje druge da kopiraju a koliko je njen stil originalan

Ismejali je na Tviteru

Natalija Kils iznenada se našla u centru pažnje javnosti nakon što je brutalno izvređala takmičara u novozelandskom X Factoru jer je navodno iskopirao stil njenog muža Vilija Muna. Ova 28-godišnja pevačica, kao i njen suprug, nakon toga su izbačeni iz žirija, a korisnici društvenih mreža burno su reagovali i oštro osudili njihov postupak.

Dame i gospodo, moram da istaknem očigledno, imamo imitatora među nama. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Kao umetnica koja poštuje kreativni integritet i intelektualno vlasništvo, gadi mi se koliko si kopirao mog muža – rekla je ona u emisiji, dodavši da takmičar ima istu frizuru i da nosi odelo kao i Vili.

Iako je takmičar na sceni pokušavao da ostane smiren dok ga je pevačica vređala, delovalo je kao da je malo falilo da zaplače.

Mnogi su odmah primetili da iako je Natalija takmičaru Džou Irvinu zamerila na nedostatku kreativnosti i originalnosti, kopiranje tuđeg izgleda njoj nije strano. Naime, Tviter je nakon ovog incidenta bio preplavljen dokazima da je ona inspiraciju često pronalazila u imidžima svetskih zvezda kao što su Lejdi Gaga , Džesi Džej , pa čak i Džoni Dep .

Korisnici Tvitera ubrzo su objavili slike koje pokazuju da Natalijina frizura neodoljivo podseća na frizuru koju su nosile Lili Alen i Elizabet Tejlor . Pored toga, čini se da ona nije iskopirala samo stil, već i poze pojedinih svojih mnogo poznatijih i uspešnijih koleginica.

Kakve je sve uvrede Natalija uputila takmičaru pogledajte OVDE .

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.