Opozicione stranke traže istragu zbog pretnje njihovim liderima

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jan.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicione stranke traže istragu zbog pretnje njihovim liderima

Pokret slobodnih građana, Narodna stranka, Levica Srbije, Pokret za preokret i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas zatražili su danas da se sprovede istraga zbog, kako tvrde, pretnji opozicionim liderima putem Tvitera. U saopštenju se ocenjuje da najnovija pretnja opozicionim liderima putem Tvitera pokazuje da je "politika mržnje" koju, kako kažu, promoviše vlast, izmakla kontroli i pokazuje "tragične rezultate". Oni se pozivaju na tvit Gorana Pantovića od 16. januara. "Sprovođenje ovih metoda od strane predstavnika vlasti i njihovih sledbenika ne samo da se ne može opravdati, već u svakoj normalnoj državi podleže krivičnoj odgovornosti i ozbiljnim sankcijama", navele su...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Djilas: Lista će biti predata u četvrtak Gradskoj izbornoj komisiji

Izvor: Beta Video, 22.Jan.2018

BEOGRAD - Partije i pojedinci okupljeni oko Djilasa registrovali su danas u podne grupu gradjana, a kako je kandidat za gradonačelnika Beograda, Dragan Djilas rekao novinarima, potpisi će se skupljati u sredu, 24. januara, a lista će biti predata u četvrtak Gradskoj izbornoj komisiji. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.