Opljačkan Džastin Biber

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkan Džastin Biber

Mladog pevača je baš "poteralo" - prvo se ispovraćao na bini, a sada su ga lopovi ojadili.

Džastin Biber napisao je na svom Twitteru da je tokom koncerta u Takomi u državi Vašington opljačkan, ali nije otkrio odakle su stvari uzete.

"Dok sam bio na bini, neko je meni i mom menadžeru Džošu ukrao stvari. Uzeti su mi kompjuter, fotoaparat i druge lične stvari. To je grozno, ljudi bi trebalo da nauče da poštuju tuđu svojinu", napisao je Biber. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Možda ga tek očekuje skandal, pošto je dodao da najviše brine zbog "snimaka lične prirode" koje je imao u memoriji aparata.

Biber je pre nekoliko dana doživeo drugu neprijatnost, pošto mu je pozlilo na bini tokom koncerta u Arizoni i ispovraćao se pred publikom. Nije jedini - to se samo par dana kasnije desilo i Lady Gagi.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Twiter,   Vašington

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Opljačkan Džastin Biber

Izvor: Poznati.info, 12.Okt.2012, 00:26

Mladog pevača je baš “poteralo” – prvo se ispovraćao na bini, a sada su ga lopovi ojadili...Džastin Biber napisao je na svom Twitteru da je tokom koncerta u Takomi u državi Vašington opljačkan, ali nije otkrio odakle su stvari uzete...“Dok sam bio na bini, neko je meni i mom menadžeru...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.