Izvor: Piplmetar.rs, 25.Feb.2024, 03:30

„Opet ću jesti hleb i cveklu na RTS-u!“ Evo šta se krije iza najviralnije fotografije danas!

Video zapis Zorje Pajić je postao viralan na društvenim mrežama u toku dana, budući da je njen izraz lica nadahnuo korisnike društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, da se našale na račun toga o čemu ona razmišlja dok daje intervju.
Zorja Pajić (Foto: Screenshot X) • X / screenshot
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<

– Obožavam vaša tumačenja ove fotografije. Jedina misao u mojoj glavi u ovom trenutku je: „Da l’ će bude nešto vegansko u restoranu RTS-a u utorak? Ako ne bude, opet će jedem ‘leba i cvekle – našalila se na svoj račun i sama Zorja.
„Nadam se da ste se odmorili tokom vikenda“, „Ne smaraš, kaži“, „Srdačno“, pisali su, sa druge strane, tviteraši u opisu ovog prizora.
Zorja Pajić (Foto: Screenshot X)
Inače, Zorja Pajić se proslavila u takmičenju „Zvezda Granda“, a njeno učešće je ostalo uglavnom upamćeno po vrhunskom performansu.
Ono što se takođe znao o mladoj pevačici jeste da je udata, a malo je onih koji znaju ko je njen suprug i kako izgleda.
Zorja Pajić (Foto: Screenshot Clip.rs)
Zorjin suprug se zove Lazar, a prvo što se primeti po njegovom nalogu na Instagramu jeste da je veoma mladolik. Njih dvoje su u braku više od četiri godine, a javnosti su pokazali čak i snimak sa svadbe koja je oduševila mnoge.
Lazar je takođe u muzičkim vodama – on svira u filharmoniji u Nemačkoj, a ove godine će doktorirati, pa će postati i „doktor muzike“.
Inače, udajom za Lazara, Zorja je promenila prezime, a do tada se prezivala Joksimović, pa su mnogi mislili da je u srodstvu sa pevačem Željkom Joksimovićem.
Malo je poznato da je brat Lazara Pajića poznati glumac Milan „Jelen“ Pajić, koji tokom Zorjinog učešća u „Zvezdama Granda“ nije krio oduševljenje snahom.
Šta je, sa druge strane, Zorja Pajić ispričala o bolesti pogledajte u odvojenom tekstu: Zorja Pajić o bolesti: „Ne nije prestala, samo sam naučila da živim sa njom“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.