Ona se zove Sara Konor i tvrdi da je robot ubio coveka. Evo sta joj se desilo zbog toga

Izvor: medio.rs, 03.Jul.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona se zove Sara Konor i tvrdi da je robot ubio coveka. Evo sta joj se desilo zbog toga

Novinarka "Fajnenšl Tajmsa" nije ni bila svesna kakvu će pometnju napraviti njen komentar o jednoj vesti na Tviteru

Vest da je u Nemačkoj poginuo radnik kada ga je robot u fabrici “Folksvagen” zgrabio i udario njime o metalnu ploču mnoge je podsetila na scenario iz čuvenog filma “Terminator”. Međutim, novinarka “Fajnenšl Tajmsa” nije ni bila svesna kakvu će pometnju napraviti nakon što je na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << objavila vest o ovoj nesreći.

Suština cele priče vrti se oko toga što se novinarka zove Sara O’Konor, pa je korisnike društvene mreže njeno ime i sadržaj vesti odmah asociralo na “Terminatora“. Da stvar bude još komičnija, njeno ime i prezime se razlikuju samo za jedno slovo od imena glavne junakinje filma – Sare Konor.

“Ti si sada naša jedina nada, u potpunosti te podržavamo kao našeg lidera”, “Čuvaj Džona Konora, on je naša jedina nada”, bili su samo neki od odgovora Tviteraša, ali nažalost Sara nije mogla da shvati ovu šalu jer se ispostavilo da nikada nije gledala “Terminatora”.

Iako se slučaj da je robot ubio radnika dogodio još pre nekoliko dana, prepiska na Sarinom Tviter profilu o celoj situaciji i dalje traje.

Pogledajte neke od najzanimljivijih komentara na Tviteru:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.