On bi me pratio i u WC da je trebalo FOTO

Izvor: B92, 09.Jan.2020, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"On bi me pratio i u WC da je trebalo" FOTO

Španski fudbaler Sesk Fabregas odgovarao je na pitanja mnogobrojnih navijača na Tviteru.

Trenutno veznjak Monaka, a nekada Barselone, Arsenala i Čelsija, imao je krajnje zanmljiv odgovor na pitanje jednog od korisnika te društvene mreže.

Njega je zanimalo protiv kog direktnog protivnika Fabregasu je bilo najteže da igra, te da Sesk navede ne toliko poznatog igrača protiv kog nije voleo da igra iz bilo kog razloga.

"Na prvom mestu verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Stiven Džerard. Drugi je Fabris Muamba, dok je igrao u Boltonu. On me je čuvao 95 minuta, a pratio bi me i u WC da je trebalo. Ipak, u svakom meču protiv njega sam uspeo da postignem pogodak", odgovorio je Fabregas.

Fabregas je već dugo na sceni, polako ulazi u pozne fudbalske godine,a ove sezone je u klubu iz Kneževine odigrao 11 mečeva, na kojima je upisao samo dve asistencije.

Za reprezentaciju Španije nastupio je 110 puta, a osvojio je dva Evropska i jedno Svetsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.