Olja: Ognjene, kopiraš me! Amidžić: Nisi moj nivo!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olja: Ognjene, kopiraš me! Amidžić: Nisi moj nivo!

Crnogorčeva prozvala voditelja Pinka da u svoju emisiju dovodi iste goste kao ona

Ah, ta konkurencija!

Za vreme emitovanja emisije „Ami Dži šou“ pre dve večeri Olji Crnogorac zapalo je za oko da je Ognjen Amidžić doveo iste goste kao ona prethodne sedmice na Hepi TV. Nije časila časa, već ga je odmah prozvala zbog toga preko Tvitera.

- Kolega s Pinka, budi inovativniji! Prošle nedelje su gostovali kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mene - napisala je voditeljka kad je u studiju Pinka videla Marinka Madžgalja i Andriju Miloševića.

Nakon ovog „bockanja prstom u oko“, pozvali smo Ognjena. Ali on se nije previše uzbudio, naglasivši da Olja nije njegov nivo.

- Drago mi je što su gostovali kod nje. Zamisli da se „peglam“ sa Oljom Crnogorac... Ona to ne zaslužuje - kazao je Amidžić.

Ima ovde još prostora za prepucavanje. Polako, strpite se.

(Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaratili Amidžić i Olja Crnogorac

Izvor: Tracara.com, 18.Okt.2012

Ognjen ne bi da se 'pegla' s Oljom Kako su srpske javne ličnosti otkrile Twitter, sve je veći broj rasprava, klanova, ‘ratova’…Pre dve večeri Olja Crnogorac je, gledajući Ami G Show na televiziji Pink, prokomentarisala da Ognjen Amidžić dovodi iste goste kao ona prethodne sedmice na Happy...

Nastavak na Tracara.com...

Nije njegov nivo! Ognjen: Zamisli da se “peglam” sa Oljom Crnogorac?!

Izvor: Scandal.rs, 18.Okt.2012

Za vreme emitovanja emisije “Ami Dži šou”, pre dve večeri, Olji Crnogorac zapalo je za oko da je Ognjen Amidžić doveo iste goste kao ona prethodne sedmice na Hepi TV. Nije časila časa, već ga je odmah prozvala zbog toga preko Tvitera. - Kolega s Pinka, budi inovativniji! Prošle nedelje su...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.