Ognjen Amidžić o psovkama Vlade Georgieva

Izvor: Mondo, 06.Mar.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Amidžić o psovkama Vlade Georgieva

Poznati voditelj MONDU otkriva šta misli o psovkama popularnog pevača i uvredama njegovih fanova

Pre nekoliko dana bili smo svedoci svojevrsnog rata na Twitteru, kada se Ognjen Amidžić našalio na račun muzike Vlade Georgieva.

Voditelj je na Twitteru napisao: "Bogami, taksista sluša Georgieva ceo put, morao sam da stanem da kupim maskaru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Koja ima najbolji volumen?".

Bogami, taksista slusa Georgieva ceo put, morao sam da stanem da kupim maskaru. Koja ima najbolji volumen?

— ognjen amidzic (@OAmidzic) March 4, 2017

Nedugo pošto je objavio tvit, oglasio se pevač Vlado Georgiev i napisao "popu*i ku*ac", potom ga nazvao "pi*kom pinkovskom".

Nije se sve završilo na tome, pošto su fanovi Vlade Georgieva masovno na Twitteru Ognjena Amidžića ostavljali poruke prepune psovki i uvreda.

"Ne znam šta da kažem na to. Nemam šta da kažem na to. Ja nikada nikoga nisam vređao i nemam nameru da komentarišem nečije psovke", rekao je Amidžić MONDU i dodao: "Ja sam saznao šta se dešava tek kada sam video tekstove na portalima", rekao je Amidžić i dodao da je rešio da reaguje ponovo na Twitteru, ali ne bi prokomentarisao uvrede Vlade Georgieva, već...

Smederevci na ulicama, Vlado ipak pevao!

"Rešio sam da reagujem tek kada sam video da su pojedinci mom tvitu dali političku pozadinu, a ja tek to ne bih komentarisao".

Pravljenje politicke pozadine od mog najobicnijeg tvita pokazuje koliko su ljudni sramotno odlepili. Stidite se.

— ognjen amidzic (@OAmidzic) March 5, 2017

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO JE OGNJEN REAGOVAO NA PROVOKACIJE GEORGIEVA Ljudi su sramotno ODLEPILI

Izvor: medio.rs, 06.Mar.2017

Poznati voditelj otkriva šta misli o psovkama popularnog pevača i uvredama njegovih fanova...Sve je počelo od tvita koji je napisao Ognjen. Naime, voditelj je na Tviteru objavio sledeći status:.."Bogami, taksista sluša Georgieva ceo put, morao sam da stanem da kupim maskaru. Koja ima najbolji volumen?"..Ovo...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.