Određene igre Elektronik Artsa ponovo na Stimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 17:33

Određene igre Elektronik Artsa ponovo na Stimu

Lepo...

Electronic Arts je objavio 25 igara na platformi Steam. Već četiri godine, mnogi EA naslovi bili su ekskluzivni za Windows PC na EA-ovoj platformi Origin. Potez da se vrate na Steam je deo nove politike da se omogući igračima da iskuse njihove igre gde god oni žele.

.@EA games are now showing on Steam after the announcement last year. EA Acesss is "coming soon" to Steam.

The games that went live so far require Origin to be installed (link2ea).https://t.co/IuemcVo3eL >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/Zt9pgQ8yfg

— Steam Database (@SteamDB) June 4, 2020

Dragon Age, Need For Speed…i Command & Conquer Remastered

Igrači sada mogu da kupe i igraju BioWare-ov Dragon Age, Crysis, nekoliko Need For Speed igara, indie ige poput Unravel i Plant vs Zombies: Battle for Neighorville i više od toga. EA ubacuje i Command & Conquer Remastered Collection na Origin kao i na Steam i nastaviće simultano da ubacuje naslove.

Za sada najveći naslovi velikog izdavača, Battlefiled V, Fifa 20, The Sims 4 i Apex Legends, nisu stigli u prvom talasu igara. Nije poznato je kada će doći, iako EA navodi da je još naslova na putu u skorijem periodu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.