OVO SU TRENUCI KADA SHVATAMO DA JE NAŠA LJUDSKOST NAJVREDNIJA Rama izjavio saučešće građanima Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 15:56

"OVO SU TRENUCI KADA SHVATAMO DA JE NAŠA LJUDSKOST NAJVREDNIJA" Rama izjavio saučešće građanima Srbije

Albanski premijer Edi Rama uputio je danas najdublje izraze saučešče porodicama žrtava današnje pucnjave u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, kao i srpskom narodu i vlastima.

- Ovo su oni trenuci u životu kada svi shvatimo da je naša ljudskost najvrednija stvar koju svi imamo zajednički i kada nas bol i tuga podsećaju na vrednost zajedništva u dobrim i lošim vremenima. Neka počivaju u miru oni koji su preminuli - naveo je Rama na srpskom jeziku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tviteru.

On je uz to na engleskom jeziku napisao da je izuzetno tužno čuti o današnjoj "neselektivnoj pucnjavi" u beogradskoj školi i poželeo brz oporavak ranjenima u "ovom tragičnom događaju".

- Moje najdublje saučešće porodicama žrtava, kao i srpskom narodu i vlastima - naveo je Rama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.