OVAKO JE IZGLEDALA TERETANA NA TITANIKU: Dame vežbale na štiklama

Izvor: Kurir, 16.Mar.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO JE IZGLEDALA TERETANA NA TITANIKU: Dame vežbale na štiklama

Jedan od najpoznatijih brodova koji je plovio rutom preko Atlantskog okeana, bio je nažalost zbog svoje tragične sudbine, Titanik. Brodovi su i tada morali da imaju niz pogodnosti za putnike, kao što imaju i sada luksuzni preko okeanski brodovi, pa je Titanik ukoliko niste znali imao i teretanu.

This is what it was like to go to the gym on the Titanic: http://t.co/DizUWxUswa pic.twitter.com/FLFM7YUTEc

Na fotografijama koje ćete videti u tekstu sigurno će vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iznenaditi oprema u kojoj su tadašnje dame i gospoda na Titaniku, vežbali. Štikle svakako nisu najbolja obuća za vožnju bicikla, ali su se izgleda ove dame i te kako snalazile.

The first-class gym on the #Titanic was super chic & full of electric horses. http://t.co/QBa3Tu67CR via @mashable pic.twitter.com/QDF0ErsBw6

U teretani na Titaniku nalazili su se bicikli, gimnastički razboji, oprema za boks, tegovi.

Check out the #gym onboard #titanic! Think you would have found @LeoDiCaprio lifting in here? https://t.co/D7pKBUBVZ7 pic.twitter.com/xxTog7oPIh

(svetlepote.rs)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.