Izvor: Pančevac-online.com, 07.Apr.2023, 09:40

OVAJ PAS JE ZAMENIO LOGO PLAVE PTIČICE NA TVITERU Njegova vlasnica objavila fotografiju ne sluteći da će postati svetska internet senzacija!

Dobro poznata plava ptičica više nije logo Tvitera, nju je sada zamenila ikonica psa koji označava Dodžkoin, inspirisana popularnim internet mimom koji je nastao kada je vlasnica psa sa logoa, objavila njenu fotografiju na društvenim mrežama, ni sanjajući da će postati planetarno popularna. Pas Kabosu postala je globalni hit 2013. godine kada je njena fotografija […] The post OVAJ PAS JE ZAMENIO LOGO PLAVE PTIČICE NA TVITERU Njegova vlasnica objavila fotografiju ne sluteći da će postati svetska internet senzacija! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.