OTPRATIO IH NA TVITERU: Sjajni napadač najavio transfer!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2020, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTPRATIO IH NA TVITERU: Sjajni napadač najavio transfer!

Prva opcija Engleska.

Timo Verner igra sjajno ove sezone i s razlogom se nalazi na listi želja Liverpula. Napadač Lajpciga nedavno je posle pobede protiv Totenhema 1:0 u osmini finala Lige šampiona, u kojoj je postigao jedini gol rekao da mu prija doveđenje u vezu sa klubom kakav je klub sa Enfilda, ali i da mora još dosta da napreduje da bi igrao u takvom timu.

Novi povod da se nadaju ovom transferu, navijači engleskog kluba dobili su opet od 23godišnjeg centarfora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošto je odlučio da otprati Tviter nalog Lajpciga. I to, posle šale na račun evropskih prvaka. Naime, Nemci su posle poraza Liverpula od Votforda (0:3) i objavu rezultata na zvaničnom nalogu crvenih na Tviteru prokomentarisali "gifom" na kom Verner zapanjeno gleda u mobilni telefon.

Pogledajte rezultate

Verner, koji je ove sezone postigao 27 golova u svim takmičenjima (21 u Bundesligi, 4 u Ligi šampiona i 2 u Kupu Nemačke), ima ugovor sa Lajpcigom do 30. juna 2023. godine, trenutna cena na koju je procenjen je 75.000.000 evra a to sigurno neće predstavljati problem Liverpulu ukoliko zaista bude želeo da ga dovede.

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.