OPERACIJA BELA RUŽA Anonimusi objavili Trampove privatne podatke: Rat je tek počeo!

Izvor: Blic, 18.Mar.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPERACIJA BELA RUŽA Anonimusi objavili Trampove privatne podatke: "Rat je tek počeo!"

Tim hakera poznat pod nazivom Anonimusi objavio je već javne "privatne" podatke Donalda Trampa - brojeve telefona, adrese i broj socijalnog osiguranja. Uz objavu podataka objavili su "totalni rat" i rekli da će biti još oštriji.

#Anonymous declares ‘total war’ on #Trump, plans April attack (VIDEO) https://t.co/eaToHSbB1p pic.twitter.com/Yik72xHbsX
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Podaci koje su hakeri nazvali najosetljivijim informacijama, među kojima su brojevi telefona, broj socijalnog osiguranja iTrampova adresa u Palm Biču u Floridi, zapravo su odavno poznati javnosti.

- Ovi podaci su otkriveni samo u informativne svrhe. Oni vam svima mogu pomoći da nezavisno istražite ovog tobožnjeg diktatora - poručuju Anonimusi u videu.

Iako su ovi podaci nazvani fazom II u operaciji koju je ova grupa hakera povela protiv Trampa, neki hakeri ističu da su objavljene informacije već dostupne javnosti, dok neke nisu više tačne.

Seems to be outdated information, take it with a grain of salt https://t.co/mCfgqafxk6

Sam Donald Tramp je u avgustu prošle godine na Tviteru objavio broj svog mobilnog telefona.

Thank you @gawker! Call me on my cellphone 917.756.8000 and listen to my campaign message.

Operaciju protiv Trampa Anonimusi su nazvali #OpWhiteRose (Operacija Bela ruža), po nenasilnom pokretu otpora u nacističkoj Nemačkoj.

- Društvo Bele ruže uzdiglo se ponovo u SAD. Oni su na protestima protiv Trampa i bune se da bi podržali muslimanske i latino susede - napisao je kolektiv hakera.

Pre dva dana ova grupa je objavila "totalni rat" Donaldu Trampu, a početkom marta objavili su Trampove govorne poruke iz 2012, dok su mu prvi put zapretili ratom u decembru prošle godine, kada je rekao da će se potruditi da zabrani ulazak u SAD svim Muslimanima.

Od tada je oboren sajt Kule Tramp i pokrenuta je peticija za zabranjivanje dolaska Trampa u Veliku Britaniju, koja je do sada prikupila više od pola miliona potpisa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anonimusi objavili Trampove privatne podatke

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2016

NJUJORK - Tim hakera poznat pod nazivom Anonimusi objavio je već javne "privatne" podatke Donalda Trampa - brojeve telefona, adrese i broj socijalnog osiguranja...Uz objavu podataka objavili su "totalni rat" i rekli da će biti još oštriji. Podaci koje su hakeri nazvali najosjetljivijim informacijama,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Anonimusi objavili Trampove privatne podatke

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2016

Grupa kompjuterskih hakera poznatih kao Anonimusi objavili su poznate "privatne podatke" - broj mobilnog telefona, adresu na Floridi i broj socijalnog osiguranja Donalda Trampa, u takozvanoj "novoj fazi totalnog rata" protiv kandidata za prvog čoveka SAD. Takođe, obećali su mu da će biti i mnogo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.