Nurkić rešeta uz narodnjake! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurkić rešeta uz narodnjake! (video)

Košarkaš Denver Nagetsa Jusuf Nurkić vredno radi pripremajući se za novu sezonu, a treninge mnogo lakše podnosi kada se sa razglasa u hali čuju njegove omiljene pesme.

Dugo je već poznato koliko Jusuf Nurkić voli narodnjake, znamo i da mu je Nedeljko Bajić Baja jedan od omiljenih pevača, pa zato i ne čudi snimak koji je danas postavio na svom profilu na Tviteru.

Nurkić na snimku koji možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da vidite u prilogu, u hali u Denveru individualno trenira šut za tri poena i utisak je da mu odlično ide dok se za to vreme čuju dobro poznati narodnjački zvuci.

Pogledajte i - poslušajte...

Life is not about how hard of a hit you can give, It's how many you can take, and still keep moving forward!#Nuggets pic.twitter.com/bWegQZeEbq

— Jusuf Nurkić (@nurkic23) September 14, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) NBA ZVEZDA REŠETA UZ NARODNJAKE: Nurkić na treningu sluša Halida Bešlića!

Izvor: Kurir, 15.Sep.2015, 09:44

Košarkaš Denvera se ozbiljno sprema za novu sezonu, a napore na treninzima lakše podnosi uz narodnjačke hitove..Košarkaš Denver Nagetsa i nesuđeni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić, poznat je kao veliki ljubitelj narodne muzike...Nurkić individualno trenira kako bi se što bolje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.