Nrekić pušten da se brani sa slobode

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jan.2021, 12:20

Nrekić pušten da se brani sa slobode

Predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić i četvorica njegovih saradnika koji su u ponedjeljak, 18. januara, bili privedeni u stanicu policije u Ulcinju, nakon saslušanja su pušteni da se brane sa slobode. To je za javni servis Radio-televiziju Crne Gore potvrdio državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju, Faruk Rasulbegović. Osumnjičenima se na teret stavlja krivično djelo nesavjesnog rada u službi.   Upava policije i tužilaštvo se nisu zvanično oglašavali ovim povodom, a vijest...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN GRADONAČELNIK ULCINJA (DPS), DRITAN PORUČIO: Razlog je partijsko zapošljavanje! Vlada je odlučna da zaustavi zloupotrebe!

Izvor: Kurir, 18.Jan.2021

Predsednik Opštine Ulcinj i funkcioner Demokratske partije socijalista Ljoro Nrekić, sa četiri saradnika, uhapšen je danas zbog više krivičnih dela, potvrdio je i potpredsednik vlade CG Dritan Abazović.

Nastavak na Kurir...

Regionalni program: Aktuelno

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jan.2021

Sve veća podrška srpskoj glumici Mileni Radulović koja je obelodanila da je bila silovana u školi glume kao maloletnica. Policija privela predsjednika Opštine Ulcinj Ljora Nrekića i još četvoro lokalnih fukcionera. IOM objavio podatke koliko je novca došlo iz EU u BiH kao pomoć migrantskoj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.