Novosađanin priveden zbog komentara na Tviteru

Izvor: S media, 14.Jul.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanin priveden zbog komentara na Tviteru

Filmski kritičar i jedan od autora tekstova na portalu njuz.net Goran Mirković, priveden je na informativni razgovor u policijsku stanicu u Novom Sadu, nakon što je na svom tviter nalogu objavio satirični komentar u kojem tvrdi da je prodao devojku u belo roblje.

Nakon što je na ovoj društvenoj mreži pre pola godine napisao: "Napokon imam vezu na daljinu - prodao sam devojku u belo roblje", Mirkoviću su dva službenika u civilu u utorak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uručila poziv na informativni razgovor po građanskoj dužnosti koji je bio zakazan za sredu u 11 časova u zgradi Policijske uprave u Kraljevića Marka.

U novosadskoj policiji potvrdili su da je Mirković bio na informativnom razgovoru po zahtevu Uprave granične policije iz Beograda, a on sam nije hteo detaljnije da komentariše događaj.

(021.rs)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.