Novi Betmen – prvi utisci

Izvor: Dzungla.org, 09.Jul.2012, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Betmen – prvi utisci

Grupa najvernijih fanova i blogera dobila je priliku da pre svih odgleda jedan od najiščekivanijih filmova ove godine – „Uspon crnog viteza“ i čini se da su utisci više nego pozitivni kada je novi film Kristofera Nolana u pitanju.

Grupa od oko 50 najvernijih fanova čoveka šišmiša bila je u prilici da pogleda novi film o betmenu, ali im je rečeno da ne smeju da objavljuju svoje utiske sve do zvanične premijere koja je zakazana za 20. Jul. Neki od njih ipak nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << mogli da se suzdrže tako da su svoje utiske podelili sa ostatkom sveta putem brojnih foruma, Twitter i Facebook naloga iako su mnogi od ushićenih komentara ubrzo potom obrisani bez objašnjenja piše britanski Guardian.
„Upravo je završeno prikazivanje za novinare i kritičare i trenutno prisustvujem neverovatnim ovacijama“, napisala je Loren Histand na svom Twitter nalogu.
„Toliko je dobar da jedva čekam priliku da ga ponovo vidim. Čista devetka od mene u poređenju sa 7,5 koliko sam dao filmu „Neverovatni Spajdermen“ i 8,5 koliko su dobili „Osvetnici“, podelio je svoje utiske je Tom Mekolif sa svojim Twitter fanovima.
Vins Peluso, filmski kritičar na svojoj Facebook stranici objavio je: „Vau, ostao sam bez teksta. Film je sve ono što smo želeli da bude. Fanovi će pojedine aspekte smatrati prilično kontroverznim, ali u mojim očima Nolan je napravio epski fillm“.
Još jedan od fanova postavio je svoje utiske na Facebooku: „Dva puta sam plakao, jednom zbog tuge, a drugi put iz čiste, nekontrolisane, sreće“.
Jedan od posetilaca foruma postavio je svoje mišljenje o glumi Kristijana Bejla, koji tumači lik Betmena: „Mislim da je ovo definitivno najbolja uloga Bejla kao Betmena do sada. Bio je odličan. Posebno mi se svideo njegov glas Betmena“.
Iako su nezvaničnoj premijeri uglavnom prisustvovali fanovi franšize, rane reakcije pokazuju da je Nolan snimio još jedan izvanredan film nakon uspeha koji je kod kritičara ostvario sa prethodna dva filma o Betmenu: „Betmen počinje“ iz 2005. godine i „Mračni vitez“ iz 2008. godine.
Događaji u novom filmu počinju 8 godina nakon dešavanja iz „Mračnog viteza“ kada je Betmen primoran da se ponovo vrati na ulice Gotama kako bi se suočio sa novom pretnjom.

(Izvor: B92)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fanovi i kritičari saglasni: Novi Betmen je fenomenalan (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jul.2012

50 odabranih dobilo priliku da odgleda novo ostvarenje Kristofera Nolana. Premijera filma "The Dark Knight Rises" u našoj zemlji zakazana za 26. jul

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.