Nova Dragon Ball Z igra će biti akcioni RPG

Izvor: PCAxe.com, 17.Jan.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Dragon Ball Z igra će biti akcioni RPG

Dragon Ball Z ima jako veliku i posvećenu armiju fanova, te nije ni malo začuđujuće što je prethodna igra Dragon Ball FighterZ dostigla mega popularnost.
Svaki tizer ili bilo kakva glasina o novom Dragon Ball Z naslovu, stvara lavinu uzbuđenja među fanovima franšize, pa nije ni čudo što je internet preplavljen euforičnim reakcijama na vesti da je nova igra iz Dragon Ball Z franšize u izradi i da je ni manje ni više u pitanju akcioni RPG naslov.
Za sada nema nikakvih dodatnih informacija u vezi naslova, ali ono što je ohrabrujuće za fanove je činjenica da je upravo na zvaničnoj Twitter stranici Bandai Namco ova vest i objavljena.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.