Nije samo u Srbiji - Francuzi podivljali, napali trenera i igrače, meč dana odložen! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije samo u Srbiji - Francuzi podivljali, napali trenera i igrače, meč dana odložen! (video)

Haos u Francuskoj o kojem bruji svet!

Utakmica plej-ofa za popunu francuske Lige 1 između Ažaksioa i Avra trebalo je da se odigra večeras, ali je odložena zbog napada na autobus koji je prevozio ekipu Avra.

Navijači Ažaksioa su pirotehničkim sredstvima uspeli da oštete autobus toliko da gosti nisu mogli da stignu do stadiona.

A partida entre Ajaccio - Le Havre pelo Play-off de acesso a Ligue 1 foi adiada.

Torcedores do Ajaccio impediram que >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o ônibus do Le Havre chegasse ao Stade François Coty. pic.twitter.com/Wic4VCXvfv

— Flavio Kavalo (@FlavinhoKavalo) 18. мај 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sve u znaku Điđija Bufona, fantastična koreografija! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 15:25

Juventus je počeo svoju utakmicu protiv Verone koja je poslednja utakmica Điđija Bufona...Pomešana osećanja Điđija Bufona, prelepo je kada vam kliče čitav stadion, kada vas svi pozdravljaju, ali sa druge strane on danas po poslednji put nastupa za Juventus...Pred početak utakmice navijači...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.