Nije lako biti navijač Totenhema, pogledajte najbolje 32 sekunde ovog vikenda (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 18:51

Nije lako biti navijač Totenhema, pogledajte najbolje 32 sekunde ovog vikenda (video)

Hit na mrežama!

Totenhem je uradio to opet.

Imao pobedu u džepu, a onda sve prosuo. Uradio je to protiv Njukasla, kada je morao da postigne još koji gol u prvom delu igre, uradio je i sada sa Vest Hemom.

U centru pažnje zbog svega je tandem voditelja sa navijačke televizije WeAreTottenham, možete i sami da pretpostavite kako je počeo i kako se završio.

Pogledajte:

The greatest 32 seconds you’ll ever see pic.twitter.com/v4LrwTQa28

— Jaack (@Jaack) October 18, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nemoguća misija za decu i u centru pažnje, Bobi! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020

Zanimljivo takmičenje u kom je nemoguće pobediti...Kao igrica koju je nemoguće preći, a i kada dođete do samog kraja, pred vama je misija u kojoj nećete ostati živi...Tako gledamo na najnoviju igru za decu, pokušali su da izigraju Bobija Marjanovića koji nije baš imao milosti prema njima...Pogledajte...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.