NetworkedBlogs prikazuje vaš blog na Facebook-u

Blog: Peđina beležnica, 21.Nov.2010, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NetworkedBlogs prikazuje vaš blog na Facebook-u

Izvor: http://pedja.supurovic.net/networkedsblog-prikazuje-vas-blog-na-facebook-u
Ukoliko koristite Facebook, a istvoremeno ste i bloger, možete upotrebiti zgodan alat da svoj blog bolje promovišete. Radi se o NetworkedBlogs aplikaciji koja je tvitoliki blog agregator.

Registracijom svog bloga na NetworkedBlogs omogućavate drugim članovima Facebook-a da vas prate, slično kao na tviteru, tako da kad god nešto objavite, oni će to videti na svom tajmlajnu.
To je vrlo zgodno. Ne samo što ćete tako dobiti redovne čitaoce, nego je i njima tako lakše da vas prate, na jednom mestu, bez potrebe da redovno dolaze na vaš blog ili koriste RSS.
Kako to izgleda, možete pogledati-[...]
Related posts:Blogeri, koristite blog agregatore! Kako promovisati svoj blog Blog, tviter ili fejsbuk - forma ili suština

Nastavak na Peđina beležnica...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Peđina beležnica. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Peđina beležnica. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.