Neočekivani rat SDP i HDZ na Tviteru

Izvor: Studio B, 17.Dec.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neočekivani rat SDP i HDZ na Tviteru

Dva najveća koaliciona bloka u Hrvtskoj zaratila na Tviteru nakon što je lider SDP-a i aktuelni premijer Zoran Milanović pisanim putem šefu Mosta nezavisnih lista Boži Petrovu ponudio saradnju i poručio da uslov te saradnje nije premijerska pozicija.

Najpre se oglasio HDZ Tomislava Karamarka porukom na Tviteru da Milanović želi da razbije Most i da po svaku cenu konstituiše Sabor makar na pet minuta, te blokirati predsednicu Kolindu Grabar Kitarović.

"Milanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << poslao još jedno pismo Mostu! Pristao na uslove! 'Ovo je stav cele koalicije Hrvatska raste, usuglašen je i na Predsedništvu SDP-a'", poručeno iz SDP-a.

Most je na to odgovorio:

"Drago nam je da je odlučio da nastavi komunikaciju, a sad neka se izjasni o reformskoj vladi i saradnji s Domoljubnom koalicijom".

"Milanović je u strahu - gubitak vlasti za njega znači procesuiranje kriminala ove vlade!', pa nastavio: 'Milanović želi u izbore s funkcije premijera kako bi nastavio kontrolu represivnog aparata i medija'. A odmah potom su napisali i: 'Puč u @SDPHrvatske??? Milanović i Predsedništvo protiv odluke Glavnog odbora stranke #neprincipijelnakoalicija.".

Na to su iz SDP-a hladno odgovorili: "@HDZ001 Čemu nervoza? SDP poštuje sve odluke i spremni smo da razgovaramo s Domoljubnom koalicijom. Drago nam je da imamo priliku sučeliti na Twitteru nakon dugo vremena odbijanja komunikacije na Twitteru.".

"Sorry, bili smo u gužvi... Radili smo na programu koji @SDPHrvatske nema - odgovorili su posprdno iz HDZ-a, a SDP je samo nastavio: "@HDZ001 i napokon došli do digitalizacije pa krenuli na društvene mreže. Taj standard smo postavili još 2011.

Prepirka se očigledno sviđela HDZ-ovcima pa su nastavili:

"Ođednom @SDPHrvatske ima želju razgovarati s... da ne nabrajamo sve etikete koje ste nam nakeljili zadnjih par dana - napisali su, a potom tweetnuli: 'Milanović i @SDPHrvatske protiv procesuiranja kriminalnih radnji koje je počinila vlada i članovi njegove porodice".

Potom se ukljucio i Most zapitavši da li je prozivanje SDP-a prozivanje pojedinaca oko imena i prezima stav Predsedništva i Glavnog odbora?

Uključio se ponovo i HDZ koji je SDP zapitao mogu li večeras očekivati i treće pismo sa dodatnim pojašnjenjima od Milanovića Mostu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neočekivani rat SDP i HDZ na Tviteru

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2015

ZAGREB - Dva najveća koaliciona bloka u Hrvatskoj zaratila na Tviteru nakon što je lider SDP-a i aktuelni premijer Zoran Milanović pisanim putem šefu Mosta nezavisnih lista Boži Petrovu ponudio saradnju i poručio da uslov te saradnje nije premijerska pozicija...Najprije se oglasio HDZ Tomislava...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.