Nemoć je razdire: Demi Mur izmislila ljubavnika da bi povredila bivšeg! (FOTO)

Izvor: S media, 11.Avg.2012, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemoć je razdire: Demi Mur izmislila ljubavnika da bi povredila bivšeg! (FOTO)

Glumica je došla do ivice očaja... Više ne bira sredstva i načine da bivšem zagorča život... A, u stvari, upropaštava sebe!

Demi Mur je izmislila romantičnu vezu sa Martinom Hendersonom, sa kojim je uslikana na izletu. Ili, bar tako tvrde tamošnji mediji...

Naime, glumica je samo htela da bivšeg supruga Eštona Kučera napravi ljubomornim, pa joj je mlađani glumac poslužio kao dobar paravan.

Međutim, niti je obrlatila novog, niti je vratila starog... Što bi rekao naš narod- mlatila je praznu slamu!

Izvor: S media/ 24sata.hr, Foto: Twitter, Trojka.rs
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demi Mur izmislila ljubavnika da bi povredila Eštona Kučera!

Izvor: Svet, 11.Avg.2012

Demi Mur je izmislila romantičnu vezu sa Martinom Hendersonom, sa kojim je uslikana na izletu. Ili, bar tako tvrde tamošnji mediji… Naime, glumica je samo htela da bivšeg supruga Eštona Kučera napravi ljubomornim, pa joj je mlađani glumac poslužio kao dobar paravan. Međutim, niti je obrlatila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.