Nemačka nudi novac za informacije o napadaču iz Berlina (FOTO)

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka nudi novac za informacije o napadaču iz Berlina (FOTO)

Savezna kriminalistička služba Nemačke, po nalogu tužilaštva, i uz podršku pokrajinskih policija sprovodi intenzivnu potragu za Anisom Amrijem, a za informaciju o njemu raspisana je i nagrada.

Tužilaštvo je raspisalo nagradu do 100.000 evra za informaciju koja bi dovela do hapšenje osumnjičenog za napad na božićnom vašaru u Berlinu.

Reward of 100,000 euros to find Berlin lorry attack suspect https://t.co/lrZhpRSjjp pic.twitter.com/SFiQaqt0to
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Po nalogu Generalnog tužilaštva raspisana je javna poternica, u kojoj se, po prvi put pominje i prezime traženog, a navedeno je da je star 24 godine i da je rođen u Tunisu.

Reward of 100,000 euros to find Berlin lorry attack suspect https://t.co/Hyv8TEjRa5 @SkyNews pic.twitter.com/bgM6aVFy6O

— Sir Arnold Robinson (@uk_expat) December 21, 2016

U javnoj poternici se navodi da je raspisana nagrada u visini do 100.000 evra za informacije koje bi vodile ka hapšenju Anisa Amrija.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTERA ZA TERORISTOM: Nemačka policija nudi ogroman novac za informacije o napadaču!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2016

...Tužilaštvo je raspisalo nagradu do 100000 evra za informaciju koja bi dovela do hapšenje osumnjičenog za napad na božićnom vašaru u Berlinu..Po nalogu Generalnog tužilaštva raspisana je javna poternica, u kojoj se, po prvi put pominje i prezime traženog, a navedeno je da je star 24 godine...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.