Izvor: Danas, 20.Jul.2023, 12:40

Nemačka: Potraga za odbeglom divljom životinjom u Berlinu, pretpostavlja se da je reč o lavici

Ernesto Guzman/EPA-EFE/REX/ShutterstockLavica u jednom zoološkom vrtu (arhivska fotografija) Policija traga za divljom životinjom u jugozapadnom predgrađu Berlina nakon što je velika mačka, za koju se veruje da je lavica, primećena u toj oblasti. Čini se da se na snimku na Tviteru vidi lavica u šumi u tom kraju nemačkog grada. Stanovnicima je rečeno da ostanu […]

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka: Potraga za odbeglom divljom životinjom u Berlinu, pretpostavlja se da je reč o lavici

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2023

Stanovnicima jugozapadnog predgrađa Berlina je rečeno da ostanu u kućama.

Nastavak na Radio 021...

POTRAGA ZA LAVICOM U BERLINU I DALJE TRAJE Policija upozorila građane, još se ne zna odakle je životinja pobegla

Izvor: Blic, 21.Jul.2023, 00:23

Policija u Brandenburgu koja traga za divljom životinjom upozorila je građane okruga Klajnmahnov, Teltov i Štansdorf u jugozapadnom predgrađu Berlina na odbeglu mačku, za koju se veruje da je lavica i koja je primećena u toj oblasti. Savetovano im je i da ljubimce drže u zatvorenom prostoru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.