Nema ljubomore: Bravo, brate! Zaslužio si ovo, ali nemoj nikako da kažeš Dvejnu!

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema ljubomore: "Bravo, brate! Zaslužio si ovo, ali nemoj nikako da kažeš Dvejnu!"

Magazin "People" proglasio je Džona Ledženda najseksepilnijim muškarcem 2019. godine, a prošlogodišnji osvajač ove titule Idris Elba pohvalio ga je na Twitteru i čestitao mu na pobedi.

Nakon što se Ledžend zahvalio na tituli preko Twittera, odgovorio mu je Elba koji se našalio na račun Dvejna "The Rocka" Džonsona koji je ovu titulu osvojio 2016. godine. "Svaka čast brate! Zaslužio si ovo. Nemoj reći Dvejnu za titulu, on još uvek misli da je njegova, a ja nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao srca da mu kažem da sam je preuzeo prošle godine", napisao je Elba na Twitteru.

Ledžendova supruga Krisi Tajgen je takođe reagovala na ovu titulu, rekavši kako je napokon otkrivena njena velika tajna, piše klix.ba.

"Ispunila sam svoj san, spavala sam sa najseksepilnijim muškarcem na svetu. Velika je to čast", napisala je na svom Twitter profilu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.