(Ne)ukusna šala o nestalom avionu

Izvor: BKTV News, 11.Mar.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Ne)ukusna šala o nestalom avionu

Slavni glumac Džejson Bigs našao se na udaru fanova, ali i medija nakon što se neukusno našalio o nestalom malezijskom avionu.

Naime Džejson, koji se proslavio ulogom u filmu “Američka pita”, kometarisao je rijaliti emisiju “The Bachelor”, ali u nameri da ispadne duhovit glumac je samo izazvao bes javnosti.
“Niki traži od Huan Pabla da joj kaže ‘Volim te’. Imala bi vise sreće u potrazi za malezijskim avionom”, napisao je na svom Tviteru. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
I nakon burne reakcije korisnika Tvitera on nije shvatao u čemu je problem. Štaviše, odgovarao je ljutitim fanovima i prozivao novinare koji su u njegovoj šali videli nešto sporno.
 
 
 
Izvor: b92.net
Tweet
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.