Napadnut glumac Kori Feldman

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2018, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut glumac Kori Feldman

Nekadašnja dečja holivudska zvezda Kori Feldman, koji je najavio da će razotkriti mrežu holivudskih pedofila koji su zlostavljali njega i mnoge njegove kolege i prijatelje, napadnut je u automobilu, uboden je i nalazi se u bolnici u Los Anđelesu.

On je objavio fotografiju iz bolnice, a policija napad tretira kao pokušaj ubistva, prenose agencije.

"U bolnici sam! Večeras su me napali! Muškarac je otvorio vrata mog auta i ubo me nečim", napisao je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tviteru Kori Feldman.

Nekadašnju dečju zvezdu trojica muškaraca presrela su u Los Anđelesu dok je u automobilu bio sa svojim čuvarom.

On je rekao da su im prišla trojica, a jedan ga je napao.

Policija istražuje ovaj napad kao pokušaj ubojstva, a Feldman kaže da je i pre primao pretnje.

Kori je napisao da je dobro, da nije ozbiljno povređen i veruje da su ga napali zato što je odlučio da razotkrije mrežu holivudskih pedofila koji su zlostavljali njega i mnoge njegove kolege i prijatelje, među kojima je i nikad prežaljeni Kori Haim.

Prvi put o tome je pričao 2013. godine u autobiografiji, a sve se intenziviralo kad se u Holivudu razotkrio predator Harvi vajnstajn.

Feldman tvrdi da su ga zlostavljali menadžer Marti Vajs i glumac Džon Grišom, a Korija Hajma zlostavljao je Čarli Šin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.