Izvor: RTS, 13.Sep.2020, 19:03

Napad nožem u Berlinu, moguć motiv islamski ekstremizam

Vozač automobila napadnut je rano jutros nožem na zapadu Nemačke, a istražitelji ne isključuju da je motiv islamski ekstremizam, saopštila je policija.
Prema navodima policije na Tviteru, neidentifikovani napadač je otvorio vrata automobila, koji se sporo kretao Štolbergom, i uboo nožem vozača.
Kako se dodaje, vozač je zadobio ubodne rane u ruku i kasnije je operisan, prenosi AP.
Policija ističe da povrede nisu životno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ugrožavajuće.
Kako navodi, za napadačem se traga širom zemlje i da je policija u Kelnu preuzela slučaj, "jer se ne može isključiti islamistička pozadina".
Policija nije htela ni da potvrdi ni da negire navode medija da je napadač uzvikivao "Alahu akbar" na arapskom jeziku.
 
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U NEMAČKOJ: Napadač otvorio vrata automobila i nožem ubo vozača

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2020

Vozač je zadobio ubodne rane u ruku i kasnije je operisan...Vozač automobila napadnut je rano jutros nožem na zapadu Nemačke, a istražitelji ne isključuju da je motiv islamski ekstremizam, saopštila je policija...Prema navodima policije na Tviteru, neidentifikovani napadač je otvorio vrata automobila,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NAPAD NOŽEM U NEMAČKOJ Otvorio je vrata automobila i ubo vozača, policija ne isključuje mogućnost TERORIZMA

Izvor: Blic, 13.Sep.2020

Vozač automobila napadnut je rano jutros nožem na zapadu Nemačke, a istražitelji ne isključuju da je motiv islamski ekstremizam, saopštila je policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.