Nakon što im je rekao da sad mogu da prate bejzbol, Galaksi uputio par reči Zlatanu

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što im je rekao da "sad mogu da prate bejzbol", Galaksi uputio par reči Zlatanu

Zlatan je danas napustio Galaksi.

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović više nije član Los Anđeles Galaksija što smo saznali iz njegove objave na Tviteru u kojoj je poručio Amerikancima da sada mogu da se okrenu bejzbolu.

Sada se i Galaksi oprostio od Zlatana.



"Želimo da se zahvalimo Zlatanu na svemu učinjenom za Galaksi i MLS ligu. Od njegovog dolaska 2018. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on je uticao pozitivno na sport u Los Anđelesu. Zahvalni smo mu na radnoj etici i na strasti koju je pokazivao. Nemerljiv je njegov uticaj na Los Anđeles i fudbalski svet u Severnoj Americi u celini
", rekao je predsednik Los Anđeles Galaksija Kris Klajn.

Ibra je postigao 52 gola uz 17 asistencija u MLS ligi za dve godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibrahimović se oprostio od Galaksija: Dođoh, vidjeh, osvojih

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2019

Švedski fudbalski as Zlatan Ibrahimović objavio je poruku kojom se oprostio od kluba i navijača Los Anđeles Galaksija i potvrdio da napušta američku fudbalsku ligu MLS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.